Els nostres clients

Al llarg de la nostra trajectòria, hem adaptat la nostra forma de treballar a la demanda sol·licitada pels nostres clients, tant particulars com empreses. D’aquesta manera, podem dir que tenim una gran cartera de clients particulars, tant a les províncies de Girona com de Barcelona, ​​especialment en les zones de la costa, a més d’estar en primera línia prestant serveis a altres empreses. Amb el pas del temps ens hem especialitzat en la reforma i rehabilitació d’hotels, locals d’entitats bancàries i comerços, així com en donar servei de reparacions de la llar per a les principals asseguradores de les comarques del Gironès, el Baix Empordà, la Selva i el Maresme.

Prestem servei a altres empreses del sector de la construcció i reformes:

  • Fabriquem mobiliari per a estudis de cuines que confien en la nostra experiència i professionalitat demostrada amb els anys.

  • Subministrem marcs i portes de pas ja mecanitzades per reformistes i constructors que les requereixen en les seves pròpies obres.

  • Treballem colze a colze amb decoradors i interioristes que ofereixen la seva experiència als nostres clients

  • Som col·laboradors de les principals asseguradores de la llar, havent-nos especialitzat en la reparació de sinistres domèstics (robatoris, fuites d’aigua, incendis …)

  • Som especialistes en la reforma de locals comercials d’oficines bancàries i petits comerços, respectant sempre la imatge corporativa projectada.

  • Fem reforma integral en fusteria per a hotels i apartaments turístics.

Col·laboradors:

Clients:

Sol·licita un Pressupost Fet a mida

Pots sol·licitar un pressupost Fet a mida per a la teva llar sense compromís