Qui som

Som una empresa de fusteria de fabricació pròpia, fundada a Blanes el 2004, i oferim serveis de fusteria integral a les províncies de Girona i Barcelona. Fruit del creixement de la demanda i la necessitat de millorar el nostre espai, a mitjans de 2016 vam traslladar les nostres instal·lacions al polígon industrial Can Verdalet de Tordera.

Què fem

La nostra principal activitat és el disseny i fabricació de mobiliari de cuina, així com la seva instal·lació i la venda de tots els complements necessaris per a la reforma d’aquesta. A més, seguint la mateixa línia de producció, som fabricants de tot tipus d’armaris, vestidors i mobles a mida.

Com a serveis complementaris a la reforma de la llar, som fabricants i instal·ladors de portes de pas i distribuïdors dels millors sòls laminats -parquets- del mercat.

Les nostres instal·lacions

Per donar sortida a la creixent demanda de la nostra clientela i oferir un millor servei, a mitjans de 2016 vam traslladar les nostres instal·lacions al polígon industrial Can Verdalet de Tordera, invertint en maquinària i obtenint així l’espai òptim per millorar el nostre servei.

Últims projectes 

Donem servei a altres empreses del sector de la construcció i reformes:

  • Fabriquem mobiliari per a estudis de cuines que confien en la nostra experiència i professionalitat demostrada amb els anys.

  • Subministrem marcs i portes de pas ja mecanitzades per reformistes i constructors que les requereixen en les seves pròpies obres.

  • Treballem colze a colze amb decoradors i interioristes que ofereixen la seva experiència als nostres clients

  • Som col·laboradors de les principals asseguradores de la llar, havent-nos especialitzat en la reparació de sinistres domèstics (robatoris, fuites d’aigua, incendis …)

  • Som especialistes en la reforma de locals comercials d’oficines bancàries i petits comerços, respectant sempre la imatge corporativa projectada.

  • Fem reforma integral en fusteria per a hotels i apartaments turístics.

Comptar amb Fet a mida ha estat un encert. Es van ocupar de tot en la nostra reforma integral de la cuina oferint-nos gran varietat d’opcions i valorant sempre les nostres preferències.

Luís Román

Els seus consells i la seva professionalitat ens han servit per tenir un vestidor funcional i de gran bellesa. Els acabats i el resultat final són més del que esperàvem, estem encantats amb ells.

Juan Pera

Descobreix els nostres serveis

Fabriquem peces per a moltes llars diferents i creem peces Fet a mida per a les necessitats de cada client.